Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vista guiada gratuïta al Pla dels Albats aquest dissabte 12 de novembre

Vista guiada gratuïta al Pla dels Albats aquest dissabte 12 de novembre

Donant continuïtat a les “Rutes pel Patrimoni” del municipi, la Regidoria de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola organitza per aquest dissabte 12 de novembre una visita guiada gratuïta.

La visita al Pla dels Albats serà a partir de les 11 del matí i guiada per l’arqueòleg Xavi Esteve, membre de Tríade i un dels codirectors de les excavacions arqueològiques dutes a terme al Pla dels Albats els darrers anys.
La visita permetrà conèixer la rellevància de la ciutat medieval d’Olèrdola, així com els espais que s’han posat el descobert en les darreres excavacions: la premsa de vi , el mil·liari romà reutilitzat i l’estructura de l’Església de Santa Maria.
Els visitants hauran de fer les inscripcions a l’adreça de correu electrònic .
El lloc de trobada des d’on s’iniciarà la visita serà l’aparcament del Castell d’Olèrdola. Des de la Regidoria s’anima a visitar aquesta gran joia del nostre Patrimoni aprofitant aquesta ocasió excepcional, ja que està guiada per un dels arqueòlegs de les excavacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: