Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pressupost del CCAP s’incrementarà el 2017 reforçant partides socials

Aquest dijous a la nit s’ha celebrat sessió de Ple ordinària al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb només 9 punts a l’ordre del dia, tots de tràmit.

D’aquí que la notícia més remarcable es va donar en l’apartat d’informació de la presidència, quan Francesc Olivella, va anunciar a tots els consellers que aquest mateix divendres els farà arribar el document base de proposta de pressupost per l’exercici del 2017.

Un pressupost que s’incrementarà respecte de l’any anterior i que, com ens avançava el president del Consell Comarcal, augmentarà partides de caire social i també d’inversió territorial i infraestructures.

Francesc Olivella també avança que el pressupost incrementarà dotacions destinades a promoció econòmica, emprenedoria o polígons industrials, per afavorir la creació de llocs de treball. Finalment un altre punt d’atenció del pressupost de l’any vinent serà la formació de la gent jove.

Els grups comarcals disposaran a partir d’avui d’un document que és la proposta del govern per al pressupost comarcal per 2017, però que està oberta a la negociació amb la resta de forces polítiques. El ple per debatre i aprovar el pressupost es farà el 15 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: