Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nit per recordar amb l’estrena del documental ‘Priorat’ i el Premi d’Honor a Josep Roca

El Most ha viscut una nit per recordar amb l’estrena del documental ‘Priorat’ i el Premi d’Honor a Josep Roca.

El cap de setmana ha estat especialment intens amb multitud de propostes i projeccions que han fet respirar ambient de festival a Vilafranca i a altres punts de la comarca. El cinema als cellers, les sessions de Collita a Vinseum i la segona sessió Gran Reserva, amb un cinema Kubrick completament ple han estat alguns dels plats forts del Most Festival aquests darrers dies. Però l’activitat del cap de setmana arrencava divendres a la nit al Casal amb l’estrena del documental ‘Priorat’ i el lliurament del Premi d’Honor Most al sommelier Josep Roca per la seva gran tasca com a ambaixador i divulgador de la cultura vinícola de Catalunya arreu del món.

Roca va compartir el guardó amb els seus germans i amb tot l’equip del Celler de Can Roca.

Després del reconeixement al sommelier, la periodista Ruth Troyano va conduir l’acte de presentació de ‘Priorat’ amb un dels grans protagonistes de la història, René Barbier, i els dos productors del film, Belén Sánchez i Tono Folguera.

El documental explica la transformació radical del Priorat, de comarca deprimida a un dels territoris més prestigiosos del món gràcies a la passió incondicional dels anomenats “cinc magnífics”, René Barbier, Daphne Glorian-Solomon, Álvaro Palacios, Josep Lluís Pérez i Carles Pastrana.
El Most projectarà novament ‘Priorat’ el dissabte dia 12 al Teatre l’Artesana de Falset. Però la propera cita del festival és aquesta nit a la Sala Zazie, amb la projecció de ‘Tierra’, de Julio Médem, dins la secció Hits Most.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: