Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup d’oients de Ràdio Vilafranca han estat víctimes d’una presumpta estafa

Els afectats estan estudiant si presenten o no una demanda.

El cantant sadurninenc, Josep Fajardo, conegut com “El Chele”, va utilitzar dos programes de Ràdio Vilafranca oberts a la participació telefònica per fer una convocatòria, que finalment va resultar falsa. El 27 de setembre en el programa “El que faltava” de Ràdio Vilafranca va llançar un missatge on explicava que el diumenge 30 d’octubre un autocar sortiria de Vilafranca a les 9 del matí per anar a Sant Cugat del Vallès per participar a l’enregistrament de la gala de cap d’any de Televisió Espanyola. Va dir que s’oferiria dinar i un regal, per passar un dia agradable coneixent el món de la televisió i que només s’havien de pagar 10€ per l’autocar. Emplaçava a qui ho volgués a trobar-se el mateix 27 de setembre a la tarda, davant de la porta de l’Hotel Pere III per recollir noms i cobrar els 10€.

Posteriorment, el dissabte 1 d’octubre,  el mateix Chele va trucar en directe al programa “Amics per sempre” amb el mateix missatge convocant a la gent davant de l’hotel. Finalment la gent que va interessar-se per aquesta activitat i que havia avançat els 10€, va rebre una trucada del Chele el dia 29 avisant-los que la gala s’havia suspès. Alguns dels afectats van posar-se en contacte telefònic amb TVE i els van dir que a Sant Cugat no s’enregistrava la gala de cap d’any, sinó que s’enregistra a Madrid. A més dels 10€, segons fonts dels afectats per la presumpta estafa, alguns components de la sortida també li havien aportat diners al Chele perquè els fes arribar números de la loteria. Uns números que fins ara tampoc han rebut.

Comentaris

  1. Mcarmen

    Casi un año esperando me devuelva 250€ de loteria y una venta de cava cada dia dice me lo esta ingresando asi va para un año me siento estafada es un ladron estafador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: