Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida ha viscut una exitosa setena edició de la Funifira

La fira compta amb el maquetisme ferroviari i la gastronomia coma elements protagonistes.

La Funifira és una fira amb identitat pròpia, una fira vinculada al maquetisme, al modelisme i a l’oci ferroviari, que incorpora també una mostra de la gastronomia de diferents restaurants de Gelida i de vins i caves del Penedès i que incorpora, també, activitats adreçades a tos els públics.

 

La fira s’organitza en dos espais firals principals i diferenciats.

Al pavelló esportiu hi ha expositors lligats a l’àmbit del maquetisme i modelisme ferroviari. És una mostra espectacular de l’oferta que hi ha a Catalunya en aquest àmbit, amb participació de paradistes d’arreu, com per exemple l’Associació de Modelisme del Prat.

Al pavelló esportiu s’hi podia veure també l’exposició “150 anys de ferrocarril 1865-2015” de l’Institut d’Estudis Penedesencs, una mostra que va ser observada amb atenció pel Conseller Territori i Sostenibilitat de  Generalitat, Josep Rull, que va visitar la Funifira el dissabte al migdia.

D’altra banda la fira tenia també un espai gastronòmic, situat a la pista del Casal Gelidenc, on hi havia proveïdors de restauració, postres, embotits i degustació de vins i caves.

Al voltant dels espais firals, en diferents espais municipals i amb la implicació d’altres entitats gelidenques hi havia diferents activitats lúdiques i educatives, com per exemple també un espai adreçat a la mainada amb inflables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: