Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació Alt Penedès-Garraf augmenta representació a la Comissió Executiva Nacional del PSC

Susanna Mèrida, com a secretaria de Transparència i Innovació, i Abigail Garrido com a secretària nacional, i Francisco Romero que repeteix com a secretari nacional.

El passat cap de setmana es va celebrar el Congrés del PSC que va escollir la nova executiva nacional. En la candidatura presentada pel Primer Secretari i aprovada amb un suport del 88% consten Susanna Mèrida, com a secretaria de Transparència i Innovació, i Abigail Garrido com a Secretària Nacional. També revalida la seva posició com a Secretari Nacional de l’Executiva del PSC el Vice-primer secretari de la Federació Alt Penedès-Garraf, Francisco Romero.
Des de la Federació Alt Penedès-Garraf es valora molt positivament aquesta representació del territori, ja que augmenta d’un a tres els representants del territori respecte a l’anterior Comissió Executiva.
Susanna Mérida és coordinadora del grup comarcal socialista a l’Alt Penedès, portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Sant Sadurní, primera secretària de l’agrupació local del PSC de Sant Sadurní i membre del comitè federal del PSOE.
Abigail Garrido és alcaldessa de Sant Pere de Ribes, consellera comarcal, vocal del Comitè Executiu de la Federació de Municipis de Catalunya i primera secretària de l’agrupació del PSC de Ribes-Les Roquetes.
Francisco Romero és el Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, portaveu del Grup Comarcal Socialista del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Primer secretari del Partit dels Socialistes a Vilafranca i Vice-primer Secretari de la Federació Alt Penedès – Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: