Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dotze entitats sense ànim de lucre participen del programa “Dinamització del voluntariat”

Dotze entitats sense ànim de lucre participen del programa “Dinamització del voluntariat”

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de l´Oficina del Voluntariat, Regidoria de Participació i voluntariat, ha realitzat l’acció formativa per entitats amb projectes de voluntariat.

Aquest curs s’ha realitzat en el marc del programa formatiu “Obre’t portes”, que s’ha celebrat a l’Escorxador.
El curs, finalitzat el passat 4 de novembre, ha comptat amb 12 participants d’entitats sense ànim de lucre de la vila, i ha tractat diferents àmbits com el cultural, el social, el de lleure, el de salut, o el de discapacitats, entre d’altres. L’acció formativa ha anat adreçada a persones responsables o coordinadores de voluntariat, amb l’objectiu d’aprofundir en eines i recursos per treballar i millorar els processos de creació, gestió i dinamització d’equips de voluntaris i voluntàries.
El curs, amb una durada de 12 hores, ha permès espais de debat i intercanvi d’experiències entre les entitats participants, a través d’una orientació pràctica i aplicada a les entitats, i combinant l’exposició teòrica amb les dinàmiques de grup.
La valoració dels participants ha estat molt positiva i es valora treballar en el disseny d’una propera edició per a les entitats que no hi han pogut participar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: