Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes acull una nova campanya de convivència veïnal

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat la nova campanya veïnal “Conviu!”, que aquesta setmana inicia la fase de difusió al barri de Les Clotes.

Després dels bons resultats de campanyes similars als barris de l’Espirall i Sant Julià, Les Clotes agafa el relleu en aquesta acció que incideix en la importància de l’entesa a les comunitats de veïns. Per a l’any 2017, la campanya s’estendrà a d’altres barris de Vilafranca amb l’objectiu d’arribar a tota la població.

L’alcalde, Pere Regull, i el tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis a les persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, han presentat el material que a partir de la setmana vinent arribarà a totes les llars i comerços de Les Clotes. Es tracta d’un cartell i un fulletó amb imatges de diverses situacions de convivència entre veïns. Per Pere Regull és molt important que hi hagi entesa a les comunitats de veïns, per després fer extensiva aquesta convivència al carrer.

 

Ramon Zaballa afegia que el material s’ha confeccionat a partir de la diagnosi que des del Servei de Convivència s’ha fet amb les necessitats detectades, i en base a aquestes necessitats s’elabora el material de difusió, que vol incidir en la millora veïnal, mostrant el comportament desitjable en contraposició amb les actituds que caldria eradicar.

La campanya ha estat impulsada des del Servei de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Policia Local, Participació Ciutadana i Comunicació, així com de l’associació de veïns de Les Clotes. La tècnica de Mediació, Dolors Marin, apuntava que sovint es tracta de situacions molt bàsiques de convivència.

Com a acció complementària a la campanya es farà una xerrada sobre prevenció d’incendis, a càrrec dels Bombers de la Generalitat. La convocatòria és per al dia 23 de novembre, a les 7 de la tarda, al local de l’Associació de veïns de Les Clotes, a la plaça de la Verema, 1.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: