Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àlex Cassanyes farà un taller obert de composició musical

El proper dimecres, 23 de novembre, a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal tindrà lloc un taller obert de composició musical a càrrec del compositor Àlex Cassanyes .

L’obra d’Àlex Cassanyes ha estat reconeguda internacionalment des de fa anys amb diversos premis, el darrer, un primer premi del concurs de Composició i Arranjaments per a Big Band de la 35ena edició del Festival Internacional de Jazz de Granada, el 2014.

Amb el títol “La composició per a Big Band en els darrers 20 anys. Influències, referents, relacions amb la pintura i la literatura”, el taller  anirà enfocat a   explicar el context estètic de la música que s’escoltarà al concert de l’Àlex Cassanyes Big Band Project del dia 4 de desembre, a l’Auditori Municipal.

El taller començarà a dos quarts de vuit i tindrà una durada aproximada de 1h i mitja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: