Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 5 administradors: Maria Bassegoda, Gemma Bertran, Max Margalef, Jordi Milà i Andreu Retamal

Aquest dimarts al vespre, just abans de començar el ple, l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per diversos regidors de l’equip de govern, va presentar el quintet que administrarà la festa.

Aquest dimarts al vespre, just abans de començar el ple, l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per diversos regidors de l’equip de govern, va presentar el quintet que administrarà la Festa Major de Vilafranca del 2017. Són la Maria Bassegoda, la Gemma Bertran, el Max Margalef, el Jordi Milà i l’Andreu Retamal.

La Maria Bassegoda Torres té 30 anys i viu a Les Clotes. És professora d’anglès i “science” a l’escola Montagut.  Va ser monitora del Casal d’estiu de l’Escola Baltà Elias i de l’Escola Estalella i Graells i va presentar el programa d’entrevistes ‘Converses de tu a tu’ a Ràdio Vilafranca durant l’estiu del 2006. Fa 9 anys que fa d’speaker a la Festa Major de Vilafranca, juntament amb la Montse Ortiz.

 

La Gemma Bertran Serrà té 34 anys i viu al Poble Nou. Treballa de mestra a l’escola Estalella i Graells de Vilafranca. Va ballar panderetes a la festa major dels petits i quatre anys al ball de Figuetaires de la Festa Major. Durant aquest quatre anys també va ser monitora de la cantera de Figuetaires. Va formar part de la comissió organitzadora de les Festes de Sant Raimon de l’any 2007.

 

En Max Margalef Rivero té 51 anys i viu a La Girada. És empresari de maquinària agrícola i del sector de la distribució de recanvis per automoció. Forma part de la Comissió de les Fires de Maig i sempre ha viscut la Festa Major amb molta intensitat.

 

El Jordi Milà Lozano té 37 anys i viu a la Barceloneta – Sant Magí. Treballa com a tècnic de via pública i equipaments municipals a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues. Va ballar al Ball Pla i va formar part de l’entitat teatral Kametta. Participa a les caramelles de Vilafranca amb el grup dels Tornavisos. Actualment forma part del projecte musical Ratman i Bobin.

 

Finalment, l’Andreu Retamal Sánchez té 38 anys i viu a l’Espirall. Va començar a vincular-se amb la Festa Major de molt petit, a l’any 1983, amb els Xicots de Vilafranca. A partir de l’any 1995 va formar part dels Falcons fins el 2000. Va entrar a formar part dels Amics del Drac l’any 2007 i actualment és el seu cap de colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: