Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles s’omplirà d’activitat del 21 al 23 d’octubre amb la tercera edició de Clownic

S’ha presentat a l’Ajuntament de Torrelles l’edició d’aquest 2016 del Clownic, aquesta proposta que es va engegar fa tres anys per potenciar la fira del municipi.

L’alcalde de Torrelles, Sergi Vallès, destacava que el canvi ha estat molt positiu ja que ha aportat més singularitat a la Fira.
El Clownic enguany creix i amplia un dia més les seves activitats, de divendres a diumenge. A banda d’espectacles de clown al carrer, hi haurà música en directe i espectacles de molt de nivell. Un dels reclams és el grup The Chanclettes, amb l’espectacle “Dputucool”; però una de les responsables de la contractació dels grups comentava que també cal tenir molt en compte la companyia La Tal, amb “The increïble box”. Mercè Bages.
La majoria d’espectacles seran al carrer, en els espais propers a l’Ajuntament. Però divendres per exemple la Companyia Parella de 2 oferirà al Casal Torrellenc “La bèstia de la Mar Salada”.
Pel que fa a la Fira, acollirà 27 estands de parades artesanes, i 23 d’alimentació. També hi haurà 5 food trucks que oferiran els seus productes als visitants.
Des de l’Ajuntament de Torrelles apunten que en els dos dies de l’edició de l’any passat van passar per el municipi unes 10.000 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: