Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recompensa a l’esforç de cinc anys

Els Xicots de Vilafranca han celebrat la victòria al concurs de dissabte posant el focus en l’esforç dels darrers d’anys.

Després d’haver obtingut la victòria en la jornada del Concurs de Castells de Tarragona del dissabte, la colla vilafranquina va convocar els seus castellers a Cal Noi Noi per celebrar-ho. Quan encara anaven arribant des de Tarragona a la Plaça Milà i Fontanals, la cap de colla, Aina Mallol, feia un balanç tot recordant l’esforç que han fet els castellers per arribar a guanyar el concurs del dissabte, després de dues edicions on van tenir la victòria a tocar.

 

El doble triomf de Vilafranca al concurs és una senyal clara del lloc que ocupa la ciutat en matèria de castells. Tot i que quan va fer aquestes declaracions, encara no s’havia celebrat el concurs de diumenge, Mallol explicava que la ciutat pot explotar més el fet casteller com a patrimoni i com a element cabdal de la seva cultura.

 

Els Xicots de Vilafranca continuaran treballant amb la voluntat de portar a plaça les construccions que es van poder veure al concurs i no descarten intentar el 4 de 9 amb folre abans que acabi la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: