Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Generalitat inaugurarà avui la 20a edició del Cavatast a Sant Sadurní

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, inaugurarà a les set d’aquesta tarda la 20a edició del Cavatast.

El cap de l’Executiu arribarà a l’Ajuntament del municipi, on farà una visita institucional. Després de saludar a l’alcaldessa, Maria Rossell, i a la resta de membres del consistori, Puigdemont signarà el llibre d’honor al Saló de Plens.

Seguidament, les autoritats es traslladaran a l’edifici del Centre d’Interpretació del Cava, la Fassina, per iniciar l’acte inaugural de la fira. Hi haurà parlaments del regidor de Comerç i Turisme de Sant Sadurní, Josep Subirana; de la cuinera Ada Parellada; de l’alcaldessa i del president, que farà el discurs de cloenda. En acabar, el president i la resta de la comitiva es desplaçaran a peu fins al punt d’inici de la fira Cavatast, a partir del qual iniciaran un recorregut per conèixer els diferents expositors que enguany ofereixen els seus productes en la mostra.

La 20a edició del Cavatast, que aquest any es torna a ubicar al tram central de la Rambla de la Generalitat, comptarà amb una cinquantena d’elaboradors de cava i d’empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. En total, se serviran més de 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques als milers de visitants que la fira rebrà durant els tres dies que dura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: