Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nou servei d’intermediació hipotecària i servei d’atenció ciutadana a Sant Sadurní

Nou servei d’intermediació hipotecària i servei d’atenció ciutadana a Sant Sadurní

Aquests dos serveis es poden en marca en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i donaran servei a veïns i veïnes de Sant Sadurní.

La regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha arribat a un acord amb la Diputació de Barcelona per a la posada en marxa d’un servei d’ntermediació pels deutes de l’habitatge (SIDH) i del servei d’atenció ciutadana (SAC).
Ambdós serveis tindran un àmbit de cobertura municipal i atendran els ciutadans del municipi de Sant Sadurní amb problemes de pagament dels préstecs hipotecaris dels seus habitatges habituals i permanents que reclamen una intermediació amb la seva entitat financera per tal de renegociar els seus deutes. S’ofereix informació, assessorament i intermediació amb les entitats financeres pel manteniment de l’habitatge per part de la persona propietària i el seu nucli familiar. S’hi pot accedir a través dels Serveis Socials Municipals, les Oficines Locals d’Habitatge i les Oficines Locals de Consum.
Els avantatges per al ciutadà són la proximitat, l’assessorament personalitzat i el procés integrat. La prestació del servei d’intermediació es realitzarà per lletrats designats pel Col·legi d’Advocats de Barcelona els dijous de 4 a 7 de la tarda. La ubicació del servei és al carrer Sant Antoni núm. 21 baixos (Servei Habitatge de l’Ajuntament).
Per la seva banda, el servei del Servei d´Atenció Ciutadana es farà els dilluns, dimarts, dijous i divendres d’11 del matí a 2 del migdia. La Diputació farà una aportació econòmica de 8.000 euros aquest 2016 per a impulsar aquest servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: