Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos enxampen dos conductors, un d’ells de Sant Sadurní, duplicant la velocitat permesa

Els Mossos enxampen dos conductors, un d’ells de Sant Sadurní, duplicant la velocitat permesa

Un d’ells va ser enxampat a la C-15, circulant a 210Km/h en un tram limitat a 100; i l’altre a la C-32 circulant a 186 Km/h en un tram de 90.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment el 16 i el 23 d’octubre, dos homes, de 33 i 35 anys i veïns de Sant Sadurní d’Anoia i Begues com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària.
El primer fet va succeir cap a 2/4 de 9 del vespre del passat 16 d’octubre, quan un radar ubicat a la C-15, punt quilomètric 7,8 sentit Igualada, al terme municipal de Canyelles, va detectar un turisme que circulava a 210 km/h en un tram limitat a 100 km/h. El radar va fotografiar el vehicle però no es va poder aturar el vehicle per no posar en perill a la resta de conductors, donada la velocitat a la qual l’infractor circulava. Posteriorment es van fer les gestions necessàries per a identificar el conductor i poder denunciar-lo per la infracció penal.
El segon fet va succeir cap a ¾ de 5 de la tarda d’ahir diumenge 23 d’octubre al punt quilomètric 31,4 de la C-32, sentit Tarragona, al terme municipal de Sitges, on un turisme va ser fotografiat pel radar circulant a 186 km/h en un tram limitat a 90 km/h. En aquest segon cas el conductor va ser aturat i identificat.
Finalment, els dos conductors van ser denunciats penalment per l’excés de velocitat i van ser citats per judicis ràpids a fi que l’autoritat judicial determinés les sancions penals corresponents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: