Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’AECC de Vilafranca organitza un musical solidari per recaptar fons contra el càncer

L’AECC de Vilafranca organitza un musical solidari per recaptar fons contra el càncer

El teatre Cal Bolet acull aquest diumenge la representació en playback del musical “Mamma Mia”.

La junta local de Vilafranca de l’AECC- Catalunya Contra el Càncer de Barcelona organitza aquest diumenge una obra de teatre musical solidària amb l’objectiu de recaptar diners per lluitar contra el càncer. Els diners recaptats seran destinats a la recerca, prevenció, campanyes de sensibilització i atenció directa als malalts i les seves famílies.
La companyia MUSICALS SOLIDARIS farà una representació en playback del musical “Mamma Mia”. Serà aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet de Vilafranca. Les entrades, a 7 euros, es poden adquirir de manera anticipada i el mateix dia 30 a les taquilles del teatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: