Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick ofereix a partir de diumenge el cicle de sessions de cinema infantil en català

El CINC permetrà gaudir de diverses pel·lícules d’animació en català, estrenades recentment, en sessió matinal diumenge i amb un preu ajustat de 4€.

Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre el cinema Kubrick i el Departament de Cultura de la Generalitat. CINC (cinema infantil en català), és un cicle de sessions de cinema infantil en català, que es projecta a diverses poblacions de Catalunya durant els caps de setmana.
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, impulsa aquest programa de foment del consum de cinema en català, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, Institucions locals, cinemes i entitats.
El CINC té programacions diferents per als períodes febrer-abril i octubre-desembre.
El cicle de projeccions de pel·lícules d’animació serà en sessions matinals, els diumenge diumenges a 2/4 de 12, i el preu de l’entrada per a tothom serà de 4 euros.
Per començar, la primera sessió tindrà lloc el diumenge dia 16 d’octubre, amb la projecció de la pel·lícula “Zootròpolis”. Les següents propostes “Kung Fu Panda 3”, “Angry Birds. La Pel·lícula”, “Ninja Turtles. Fora de l’ombra”, “Buscant la Dory”, i finalment “Ice Age. El gran cataclisme”.
Amb aquests títols programats, els espectadors poden tornar a gaudir de pel·lícules d’animació que s’han estrenat darrerament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: