Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Finalitzen les obres al carrer Sant Pere, a Sant Sadurní

Finalitzen les obres al carrer Sant Pere, a Sant Sadurní

Els treballs realitzats permeten circular per un carrer més segur, adaptat a la normativa d’accessibilitat.

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora del carrer Sant Pere, a la capital del cava, amb les quals s’ha arranjat les voreres en el tram comprès entre els carrers Narcís Viader i Pau Claris. L’objectiu principal d’aquesta intervenció és la millora de la seguretat viària, així com adaptar el carrer a la normativa d’accessibilitat, ampliant les voreres i facilitant passos a nivell per tal d’atendre les necessitats de persones amb mobilitat reduïda o el pas de cotxets infantils, entre d’altres.
Les noves voreres segueixen els criteris estètics i tècnics que ja es van instal·lar al tram de La Fassina de Can Guineu o al carrer Montserrat, entre d’altres. Amb l’ampliació de les voreres, s’ha reduït l’amplada de via per als vehicles, motivant una reducció de la velocitat, s’han eliminat algunes places d’aparcament i també es pretén dissuadir els conductors d’aparcar a la vorera. Tot amb l’objectiu de reforçar la mobilitat dels vianants i millorar la convivència amb els vehicles.
La bústia de retorn de llibres es col·locarà aquesta setmana a la plaça dels Gotims, la placeta interior de la Biblioteca municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: