Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diumenge es fa un taller de collir olives a Sant Pau

Diumenge hi ha programada una nova activitat del programa “Els diumenges a Sant Pau”.

En aquest cas, el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca proposa compartir un matí de feina al camp, tot collint olives, estenent les borrasses, passant el rasclet i aplegant les olives. Després, s’explicarà com fer-ne conserva, i allà mateix es buscaran herbes aromàtiques com la farigola o la sajolida que es poden afegir a les olives i posar a la conserva per donar-hi millor gust.

El lloc i hora de trobada és al Camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí. La passejada i el taller transcorre a la zona de Sant Pau, i té una durada aproximada de dues hores.

El guiatge anirà a càrrec de Quatre Passes, Serveis Ambientals. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. En cas de pluja, quedarà suspesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: