Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca tanquen la celebració pel seu onzè concurs amb una gran festa

Els verds van omplir d’activitat la plaça de la Vila des de la tarda i fins ben entrada la matinada.

Després d’aconseguir l’onzena victòria al Concurs de Castells de Tarragona, la vuitena consecutiva, els Castellers de Vilafranca van reservar-se aquest dissabte per a compartir el premi amb la gent de Vilafranca i celebrar el triomf.

A la tarda van preparar activitats per a la canalla, amb inflables i xocolatada. I, a la nit, va arribar el moment de la festa grossa amb l’actuació a la Plaça de la Vila de la Sidral Brass Band.

El president dels verds, Joan Badell, es mostrava especialment satisfet per la solidesa que està demostrant tenir la colla a mesura que passen els anys.

Sobre els xiulets a la Tàrraco Arena Plaça, Badell ha volgut treure ferro tot destacant que, “afortunadament, cada cop són menys els que xiulen” i que la colla vilafranquina i la seva afició van mantenir les formes en tot moment.

Un cop passada la pàgina del concurs, els Castellers de Vilafranca afronten el final de la temporada amb la mirada posada en la diada de Tots Sants. Badell avança que s’hi podria veure una actuació similar a la del concurs.

 

El president ha recordat que els Castellers de Vilafranca s’han convertit en la primera colla que descarrega tots els castells que s’han vist. Només els hi faltaven el 4 de 10 amb folre i manilles i el 3 de 8 per sota. Badell també ha volgut agrair a la colla, a l’equip que ara la condueix i a tota l’afició el seu suport i esforç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: