Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Big Draw a Vilafranca assoleix l’objectiu

El Big Draw ha complert el seu objectiu principal de fer gaudir del dibuix a persones de totes les edats.

Malgrat el mal temps que va fer dissabte a la tarda, els sis tallers que s’organitzaven a Vilafranca en el marc de la primera edició del Big Draw van comptar amb força participació. Després d’una primera experiència anomenada la Festa del Dibuix que es va fer el juny passat, diversos col·lectius relacionats amb el dibuix, la il·lustració i l’art van entomar l’adhesió de Vilafranca al Big Draw, una iniciativa de caràcter internacional que vol fomentar el dibuix com a eina de gaudi i de comunicació.

El col·lectiu Gargot, Les Matinals de Dibuix Domèstic, el centre d’expressió plàstica Zig Zag i l’escola d’arts Arsenal, amb el suport de l’Ajuntament, van plantejar sis tallers en diversos punts del centre per dibuixar amb diferents tècniques i motius. Des del dibuix sobre plàstic, a l’ús de tauletes i dispositius tecnològics, passant pel grafit, la creació d’eines per dibuixar o un taller de ceres i anilines.

 

Els organitzadors es mostraven molt satisfets per haver assolit l’objectiu principal de l’esdeveniment, que tothom dibuixés.

 

Les activitats al voltant del Big Draw continuen aquest proper diumenge a Barcelona a través del Museu Picasso i la vintena de tallers que organitza d’onze del matí a sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: