Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana Sant Pere de Riudebitlles celebrarà la seva IX Biennal d’Art Riudebitlles

També se celebra la Festa del Most , amb un munt d’activitats programades, entre elles, la trobada de puntaires, la Fira de productes artesanals, o l’exhibició de balls populars.

La inauguració  de la Biennal tindrà lloc demà, divendres, a les vuit del vespre, al Barri Vell, amb un recorregut per les cases que exposen les obres seleccionades, i amb un concert de jazz a la plaça de l’església amb els Bcn Gin Jazz Band amb Gorka Benítez.  A la mitja part del concert hi haurà l’entrega de premis i seguidament una degustació de vins del Celler Pardas i del Celler Mas Rodó.

El dissabte es celebrarà la 25ª Fira i Trobada d’artesania i Productes Naturals a la Plaça del Paper, on també hi ha convocada una trobada de Puntaires amb la participació de més d’un centenar de persones. A 2/4 d’una hi haurà una cercavila, i a 2/4 de 5 de la tarda tindrà lloc l’Arrencaceps, un concurs de força.

De sis a vuit de la tarda, al llarg del recorregut de la Biennal, es pot trobar diferents grups de l’Escola de Música de l’Alt Penedès amenitzant l’ambient amb les seves interpretacions.

Com cada any, el dissabte a  les vuit, a la plaça de l’església, tindrà lloc la  Forquilla Riudebitllenca, on hi participen els diferents establiments de restauració del municipi, i també dues caves i una cervesa artesana, i d’aquesta manera, la gent pot fer un tast gastronòmic amb productes locals i acompanyar-ho d’una copa de cava, vi o cervesa.

El diumenge, a les 12, tindrà lloc l’espectacle infantil ” les obres perdudes de la biennal” a càrrec de la jove cia Esvalot Teatre, i seguidament, l’Elena Mesa farà una visita guiada per l’exposició de la Biennal d’Art.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: