Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

4a Fira de la Castanyada amb molta varietat de productes exposats

Gastronomia, Oci, Col·leccionisme, Esport i Cultura són algunes de les matèries exposades al llarg de les parades situades a la Rambla de la Girada.

La mostra l’organitza l’Associació de Comerciants de la Girada. Enguany hi havia múltiples expositors de diferents tipus.

A més a més també s’hi podien trobar expositors de col·leccionisme, que incloïen la possibilitat d’intercanviar productes, esport i cultura. A la part final de la rambla hi havia lloc per l’oci amb la presència de foodtrucks. Com cada any, la fira presentava novetats. Les propostes les han fet els propis visitants de la mostra.

Tot i organitzar-ho els comerciants de la Girada, l’Ajuntament de Vilafranca ha donat suport, un cop més, a la Fira. Pel consistori és important la mostra perquè serveix per traslladar actes als barris no cèntrics de la vila i perquè aporta molts visitants, del propi municipi com d’altres indrets.

En aquest mateix sentit, fins el dia de tots sants, a la Plaça del Pedró, davant del cementiri, s’organitza també el mercat de les flors de Tots Sants de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: