Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 4 de 9 amb folre i el 5 de 8 els màxims objectius dels Xicots en la diada del Roser

Els Xicots de Vilafranca afronten amb molta il·lusió la darrera diada de la temporada, aquest dissabte a la tarda a la plaça de la vila amb motiu del Roser.

Una diada castellera que volen que sigui el colofó d’una excel·lent temporada aquest 2016. Per la cap de colla, Aina Mallol, el principal objectiu és el 4 de 9 amb folre, que ja han estat treballant des d’abans del Concurs de Tarragona i que els està donant molt bones sensacions en els assaigs.
Un castell, el 4, que Mallol voldria acompanyar del 5 de 8, que seria l’altra gran repte del Roser. Seria poder completar dos castells que encara no han descarregat els Xicots. El 3 de 9 amb folre, un castell que enguany ja han descarregat i en el que continuen treballant, podria ser el tercer castell de la diada.
La diada del Roser començarà a la plaça de la Vila dissabte a les 6 de la tarda, i els Xicots estaran acompanyats per els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sabadell

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: