Dimarts, 29 de Novembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC celebra el rebuig del Parlament als tractats de lliure comerç

VeC ha expressat a través d’un comunicat la seva satisfacció per la resolució aprovada dijous passat al Parlament de Catalunya en oposició als tractats de lliure comerç TTIP, CETA i TISA.

La proposta de resolució havia estat presentada conjuntament pels grups parlamentaris de Catalunya Sí Que es Pot, CUP i PSC a proposta de la campanya Catalunya No al TTIP, i es va aprovar amb els vots favorables d’aquests tres grups, més els de Junts pel Sí.

D’aquesta manera el Parlament de Catalunya se suma a les més de 2.000 institucions públiques que han manifestat el seu rebuig a aquests tractats i a la forma en que s’han estat negociant

El comunicat de Vilafranca en Comú posa l’accent en que entre aquestes institucions públiques, “malauradament no hi ha l’Ajuntament de Vilafranca, ja que la moció presentada en aquest sentit per VeC el juliol de 2015, i que també va encapçalar ERC, no va prosperar”. Els representants municipals de CiU van votar-hi en contra, i els de PSC es van abstenir.

Vilafranca en Comú se sumarà el proper 15 de octubre a la convocatòria per formar una cadena humana a Barcelona, entre el Consolat de Canadà i l’Oficina de la Unió Europea, per mostrar el rebuig a l’aprovació al CETA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: