Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Prelaboral de Nou Verd ajuda a foramr persones amb diagnòstic de salut mental

Un any més s’inicia el curs amb set propostes formatives que volen ajudar a la professionalització i inserció laboral de persones amb diagnòstic de salut mental

En total s’ofereixen set cursos diferents: auxiliar de jardineria; auxiliar de comerç; auxiliar administratiu i recepcionista; informàtica; recolzament domiciliari; cuina; i ajuda per la preparació de la teòrica del carnet de conduir. L’objectiu és que les persones inscrites aconsegueixin una professionalització i així, puguin accedir al mercat laboral amb millors condicions. En aquest sentit, és important destacar que la majoria dels cursos inclouen pràctiques en empreses de la comarca i per tant, el contacte real amb el món laboral.
Durant tot l’any, des del Servei Pre Laboral de Nou Verd també s’ofereix orientació laboral i suport a la inserció a través de diferents tallers com de recerca de feina, de preparació d’entrevistes, de projecte vital…
El Servei Prelaboral de Nou Verd es va crear ara fa 10 anys per donar resposta a la necessitat d’acompanyament i inserció de persones amb trastorn mental al mercat laboral. Per a més informació, podeu adreçar-vos al carrer d’Eugeni d’Ors, núm. 25 de Vilafranca, o bé enviar un correu electrònic a formació@nouverd.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: