Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Pere de Riudebitlles acull dues sessions d’un taller per pares i mares

Sant Pere de Riudebitlles acull dues sessions d’un taller per pares i mares

“Una paleta de colors. Les famílies i l’èxit educatiu dels fills” és el títol del taller que es durà a terme els dimarts 4 i 11 d’octubre a les Escoles Velles de Sant Pere de Riudebitlles.

El taller té com a objectiu donar recursos als pares i mares per saber com motivar els fills i donar-los eines i recursos per a l’estudi. D’aquesta manera es pot col·laborar des de la família en el seu benestar emocional, donar-los salut… perquè totes aquestes coses tenen relació amb l’èxit escolar. Les sessions comencen a 2/4 de 7 de la tarda , i s’hi tractaran qüestions partint de demandes concretes i de situacions no resoltes per les famílies; amb propostes pràctiques i concretes per tal que puguin triar, aplicar i avaluar-les; i finalment també es demanarà a les famílies fer una anàlisi de la seva conducta i un compromís per millorar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: