Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Punt Formatiu de la Fundació Pro-Penedès impartirà el curs d’Auxiliar de Neteja Polivalent

Al mes de setembre continuen els cursos gratuïts per a persones amb risc d’exclusió social o discapacitat a la Fundació Pro-Penedès.

La Fundació Pro-Penedès té atorgat des de l’any 2012 el Programa Incorpora Barcelona de l’Obra Social de la “Caixa” que té l’objectiu de connectar de forma directa les persones amb risc d’exclusió social i amb especials dificultats que busquen feina, amb les ofertes de treball d’empreses i organitzacions de la comarca. Aquest 2016 es continuen impartint cursos formatius gratuïts destinats a persones amb risc d’exclusió social o amb discapacitat amb la prioritat clara d’aconseguir la inserció laboral d’aquest col·lectiu de persones. Durant aquest any s’han portat a terme tres modalitats, Carretoner manual i retràctil i Polivalència a l’Hostaleria que es complementen amb competències transversals com l’autoconeixement, les relacions interpersonals o la resolució de conflictes entre altres. Tots ells compten amb pràctiques no laborals a empreses.

El proper curs serà el d’Auxiliar de Neteja Polivalent i començarà al mes de setembre. Per tal de poder-lo cursar cal ser major de 16 anys amb coneixements de català i/o castellà i estar inscrit al SOC. El període d’inscripció està obert fins al 26 de setembre i és previst que el curs comenci el proper 29 de setembre i acabi el 19 de desembre.

Les persones interessades a fer el curs d’Auxiliar de Neteja que compleixin els requisits, poden trucar al telèfon de la fundació 93 817 05 88 o enviar un correu a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: