Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentada la temporada de Cal Bolet i l’Auditori amb Mayte Martín com artista destacada

L’Orquestra de Cambra del Penedès també serà un dels plats forts de la temporada amb la interpretació de ‘La Serenata per a cordes de Txaikovski’

Activitats dirigides a tots els públics i de qualitat. Aquesta és la premissa que un cop més s’ha seguit des de l’equip de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Precisament, el fet d’apropar el teatre i les arts escèniques a tots els públics és un dels aspectes que més va posar en valor el regidor de cultura de la vila, Raimon Gusi.

‘La caputxeta vermella’ de la companyia Dreams Teatre a Cal Bolet en la programació familiar, ‘La serenata per a cordes de Txaikovski’ a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès a l’auditori, el cantautor Santi Careta amb ‘Els ocells i l’Stereo a Cal Bolet, i la cantant Mayte Martín amb ‘Tempo Rubato’ a l’auditori són només alguns dels noms i espectacles que es podran veure.

A més dels parlaments de les autoritats en la presentació que es va fer ahir al teatre Cal Bolet també hi va haver actuacions d’alguns dels artistes que enguany protagonitzen la programació cultural pública a Vilafranca. Un d’ells va ser Àlex Cassanyes que va presentar la Big Band Project.

La diferència d’aquesta big band amb d’altres que també ha liderat l’Àlex Cassanyes es troba en la mescla de gèneres musicals com el pop, el rock o l’electrònica.

La Big Band Project també inclou un taller de composició musical on Cassanyes buscarà explicar les característiques de la nova música Big Band.

L’acte també va tenir espectacles de teatre, a càrrec de la companyia Grappa Teatre, de música, amb la Carla Serrat, i de dansa, a càrrec de la companyia de dansa contemporània Sinestèsia.

Com sempre, enguany també s’han preparat una sèrie de descomptes. Concretament en destaquen 3: la primera opció és veure 7 espectacles amb un 50% de descompte, la segona, veure’n 3 amb un 30% de rebaixa i la tercera que consisteix en la possibilitat de veure 3 concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès per 40€. A més a més, durant la presentació de la programació de la temporada també es va anunciar un canvi en els horaris de les actuacions que es fan els divendres. Enlloc de començar a les 9 de la nit, ara començaran 30 minuts abans, a  2/4 de 9.

Comentaris

  1. Me gustaría que me informaran para que día estará mayte Martín en Vilafranca y cuando salen las entradas ,gracias

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: