Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova edició del concurs d’aparadors de la Setmana del Cava

A partir del proper 1 d’octubre els aparadors ja estaran decorats, i el públic pot votar fins el dia 4 el que s’endurà el premi a aparador més popular.

Durant els dies de la Setmana del Cava, els aparadors dels comerços s’engalanen amb motius del cava per participar en el Concurs d’aparadors que organitza Som Sant Sadunrí conjuntament amb la Confraria del Cava de Sant Sadurní, amb el suport de l’Ajuntament de la vila.
En aquesta edició són 16 els establiments que participen al concurs i molts més els que decoren l’aparador amb el cartell de la Setmana del Cava i les ampolles de cava gentilesa de la Confraria. El dissabte 1 d’octubre els aparadors ja estaran engalanats i es podrà fer la votació de l’aparador més popular fins el dimarts 4 d’octubre a les 5 de la tarda, moment en que es reunirà el jurat que escollirà els aparadors guanyadors en les categories de: més artístic, el que millor integra els components de la vinya i el cava, l’aparador que millor utilitza el marxandatge comercial i l’aparador M2 que
valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic.
Els premis es donaran a conèixer el dijous dia 6 d’octubre a les 9 el vespre a la seu de la Confraria del Cava, moment en que es farà el lliurament de premis.
Com cada any, el públic també pot votar quin és l’aparador que més li agrada, el guanyador a en la categoria d’aparador més popular. Entre les persones que voten se sorteja un estoig amb 3 ampolles de cava gentilesa de la Confraria. Per votar s’ha d’enviar un mail a abans de les 5 de la tarda del dia 4 d’octubre. A l’encapçalament posar: “votació concurs apardors” i en el contingut del missatge, el nom de l’aparador escollit, el nom de la persona que vota, DNI i telèfon de contacte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: