Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès estrena nou portal web

L’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès estrena nou portal web

S’ha publicat a Internet la nova pàgina web de l’Arxiu amb la principal novetat de que s’ha construït amb disseny responsiu, que permet l’accés als usuaris des de qualsevol dispositiu.

El nou web comporta també un munt de canvis que es poden observar a simple vista si es compara amb la seva anterior versió. Les noves pàgines han adquirit un major impacte visual que s’ha aconseguit amb formes de presentació basades en l’ús d’un major nombre d’imatges. Les notícies i activitats d’actualitat de l’arxiu han adquirit un lloc preeminent en l’estructura de les pàgines i s’ha atorgat més protagonisme als cercadors i recursos més habitualment utilitzats pels usuaris. També cal destacar la integració d’un cercador en la capçalera de les pàgines, que cerca per paraules clau sobre tots els continguts, tan de la pròpia web com del Portal de la Xarxa d’Arxius Comarcal (XAC).
El Portal de la XAC va néixer al juny de 2010 i la seva implantació a tots els arxius comarcals de Catalunya va finalitzar a l’estiu de 2011. Aquest mes de setembre ha finalitzat tot el procés de migració al nou disseny responsiu comú a tota la Generalitat de Catalunya. L’adreça per accedir-hi continua sent la mateixa d’abans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: