Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ferran Latorre ha aportat la seva visió engrescadora sobre els reptes en una conferència

L’alpinista Ferran Latorre va oferir ahir al vespre una conferència organitzada pels Castellers de Vilafranca a l’auditori de Vinseum.

Amb el títol ‘Un repte d’alçada’, Latorre va fer un repàs a la seva trajectòria de 30 anys dedicat a la muntanya, amb totes les dificultats, èxits i fracassos, que inclou. Latorre va aportar una visió optimista, engrescadora i motivadora d’un projecte a llarg termini. L’alpinista explicava poc abans de començar que la muntanya aporta una experiència molt completa.

 

Latorre creu que l’alpinisme és una activitat cada cop més normalitzada i que qualsevol persona sana i en forma pot practicar-la sempre i quan estigui motivada. Però l’alpinista recomana el muntanyisme en general per tot el que aporta el contacte amb la natura. A la conferència va parlar bàsicament de la seva experiència vital com a alpinista.

La conferència s’incloïa als actes de celebració de Sant Miquel, patró dels verds, i era oberta a tothom amb l’objectiu de motivar de cara al Concurs de Castells de Tarragona.

Ferran Latorre és aficionat al món casteller i manté una estreta relació amb els Castellers de Vilafranca. L’alpinista continua amb el seu projecte de convertir-se en el primer català que corona els 14 cims de muntanya de 8.000 metres. De fet ja n’ha aconseguit 13: el darrer, el Nanga Parbat al Pakistan, a l’espera del darrer assalt, l’Himàlaia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: