Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació inicia les obres d’un camí per a vianants i bicicletes a la muntanya de Sant Jaume

Aquesta setmana està previst que la Diputació de Barcelona iniciï les obres de construcció d’un camí per a vianants i bicicletes a la carretera BV-2127 des del nucli de Vilafranca.

El camí va des del nucli de Vilafranca fins al vial d’accés a la Muntanya de Sant Jaume. Les obres tenen un termini d’execució de quatre mesos i un pressupost de 265.185 euros.

L’itinerari tindrà 600 metres de llargada i es construirà al marge esquerre de la carretera i paral·lel a aquesta.  El nou vial tindrà una secció de 2 metres 20 d’ample amb una plataforma única amb l’actual carretera, que estarà separada d’aquesta mitjançant una cuneta trepitjable d’un metre 40  d’amplada revestida de llamborda de formigó. El projecte inclou dues zones de descans al llarg de l’itinerari.

El camí millorarà la seguretat dels vianants i bicicletes des del nucli de Vilafranca, concretament del futur projecte de la rotonda de l’ Avinguda Peregrina, fins al vial d’accés a la Muntanya de Sant Jaume.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: