Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ada Parellada inaugurarà un Cavatast amb moltes novetats

La 20a edició del Cavatast es presenta plena de novetats.

Aquest any des de l’Ajuntament de Sant Sadurní es van proposar renovar la mostra i, després de presentar el canvi d’ubicació de la Fira, ara es comencen a explicar algunes novetats.

De moment ja se sap que la popular cuinera Ada Parellada serà la responsable d’inaugurar el Cavatast el divendres 7 d’octubre a la tarda. Una inauguració que serà a la Fassina i que presentarà algunes novetats respecte anteriors edicions.

Una altra de les altres novetats serà la copa i el sistema d’adquisició. Amb la intenció de treballar per un Cavatast de més qualitat aquest any des de l’organització s’ha apostat per canviar la copa i adquirir-ne una de la prestigiosa marca Riedel. Concretament el model Ouverture. La copa, que serà més esvelta, busca potenciar l’aroma, el cos i el gust del caves.

La copa es podrà comprar per 5€ a les taquilles juntament amb els tiquets. Ara bé, com a novetat aquells qui no desitgin quedar-se-la la podran tornar a les mateixes taquilles i els retornaran 2€.

Els tastos i maridatges que oferiran els cellers participants també gaudiran de significatives millores. La primera, i la més visible, és el canvi d’emplaçament. Fins ara es realitzaven en una carpa exterior a la Fassina i en aquesta edició passaran a fer-se dins del Celler de la Fassina. Amb aquest canvi, a banda de millorar-ne les condicions i fer-ho en un lloc més agradable, també s’ha aconseguit més espai. És per això que s’han ampliat les places i s’arribarà fins a 50 participants. A més, també s’utilitzaran les noves copes i, per tant, s’aconseguirà més qualitat en el tast.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: