Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els actes del 45è aniversari de l’Arsenal han començat amb la inauguració de les obres

Els nous espais del centre s’han inaugurat aquest dilluns coincidint amb l’inici dels actes del 45è aniversari de l’Escola d’Art de Vilafranca.

Després de fer una visita als renovats espais acompanyats pel director de l’Arsenal Albert Abella, l’alcalde Pere Regull, la regidora d’Ensenyament Xell Montserrat i la directora dels serveis territorials d’Ensenyament a Barcelona comarques, Lluïsa Nicolau, han fet els parlaments que han servit per inaugurar les noves instal·lacions.

Regull recordava que en el moment més dur de la crisi econòmica, i amb una reducció d’ingressos d’un 20%, l’Ajuntament va haver de revisar tots els serveis i va fer una aposta clara per l’Arsenal, de la que se sent satisfet, perquè el centre ofereix formació de qualitat, marca tendència i és un referent arreu de Catalunya.

El director de l’escola, responent a l’alcalde, també va posar en valor les inversions que ha fet l’ajuntament i que serveixen per continuar treballant de cara al futur. A més a més, també ha remarca el canvi que suposa disposar de les noves instal·lacions.

Per la seva banda la regidora d’Ensenyament remarca un altre element clau del present i també del futur de l’Arsenal és la seva oferta formativa dual, és a dir, que combina la teoria amb la pràctica dels cicles que ofereixen:

I en el seu parlament, la directora dels serveis territorials d’Ensenyament a Barcelona comarques, Lluïsa Nicolau, va assenyalar un altre valor com és el del compromís. Compromís de l’ajuntament en l’escola, dels alumnes i professors, i també va oferir el de la Generalitat.

L’acte protocol·lari d’inauguració de les obres es va acompanyar de la projecció d’un audiovisual amb imatges de diferents projectes i activitats desenvolupats per els alumnes del centre.

Desprès dels parlaments es va oferir un brindis a la terrassa de l’Arsenal, iniciant els actes del 45è aniversari de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: