Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca ofereix un programa especial d’empalmada la nit del 29 al 30 d’agost

Com ja van fer l’any passat, els col·laboradors de Ràdio Vilafranca David Alsina, Àlex Pla i Patón Soler oferiran als oients la possibilitat de gaudir d’una nit d’empalmada a través de les ones.

Des de la mitjanit del 29 i fins a primeres hores del matí del 30 d’agost els tres es repeteixen les hores per acompanyar els qui vulguin empalmar tot escoltant la ràdio. Obrirà la llarga nit David Alsina, continuarà Àlex Pla i tancarà ja de matinada Patón Soler. Oferiran en cada una de les franges, la música habitual dels programes que ofereixen cada setmana a Ràdio Vilafranca.
Enguany a més tenen la intenció d’oferir en directe des de la plaça de la Vila les matinades del dia 30 d’agost. Ho explicarà des de la mateixa plaça Àlex Pla, i Patón Soler l’acompanyarà des dels estudis.
Aquests dies han estat preparant el programa als estudis de Ràdio Vilafranca. Començarà com dèiem al voltant de la mitjanit del dia 29 d’agost i finalitzarà cap a les 9 del matí del dia 30 després d’haver connectat amb la plaça de la Vila per oferir les matinades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: