Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Puigdemont, convidat institucional a la diada de Sant Fèlix

El president de la Generalitat i els consellers de cultura i sanitat són alguns dels convidats institucionals a la diada de Sant Fèlix 2016.

L’Alcalde de Vilafranca ha convidat oficialment al balcó de la Casa de la Vila, per seguir la Diada de Sant Fèlix, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; i els consellers de Cultura i Sanitat, Santi Vila i Antoni Comín. També han estat convidats el Delegat del Govern de Barcelona de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar, i el Director general  de cultura popular, Associacionisme i Acció culturals, Lluís Puig; així com els alcaldes de Valls, Albert Batet, i de Terrassa, Jordi Ballart, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella.

Cada any el consistori vilafranquí invita un seguit de personalitats de la vida política i social del país per presenciar la mostra folklòrica i sobretot l’exhibició castellera del dia 30 d’agost a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: