Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La penjada d’estelades renova el format en el seu vint-i-unè any

El divendres tindrà lloc, a la plaça Jaume I, la tradicional penjada d’estelades, que enguany renova el format.

S’amplien les activitats i hi haurà la col·laboració de diverses entitats vilafranquines que s’han sumat al projecte. A les sis de la tarda tindrà lloc el taller d’estampació de mocadors de festa major, a càrrec del Casal Popular de Vilafranca. A dos quarts de deu, començarà l’assaig especial de festa major de la colla castellera dels Xicots de Vilafranca. Al mateix temps, tindrà lloc el sopar popular coordinat per l’Assemblea Antirrepressiva del Penedès, el preu del qual són 10 euros. Els tiquets es poden adquirir al Cafè del Bilwi, La Fornal, l’Ateneu Popular X, el Casal Popular de Vilafranca i el mateix dia a la plaça durant la tarda.

A dos quarts de dotze de la nit un petit pregó donarà pas a la penjada d’estelades, que enguany anirà acompanyada de pirotècnia a càrrec de l’Associació Cultural Els Tres Mosqueters.

Finalment, al mateix espai del Palau Baltà, s’iniciarà el concert de la Sidral Brass Band en format d’escenari.

Tot seguit actuarà la banda del País Valencià Aspencat com a cap de cartell. Tancaran la nit els dj’s d’Urtica Sound, seguint l’estela musical d’Aspencat.

Com a novetat destacada, des de la Barraca Popular de Vilafranca s’ha iniciat la campanya del “No és No!”, enfocada a fer front a les agressions sexistes en festes populars. En aquest marc s’ha creat un protocol d’actuació en cas d’agressions sexistes, que pretén establir unes pautes per evitar i fer front a les situacions que es puguin patir o presenciar.

Comentaris

  1. Casal popular

    Finalment el taller de mocadors començarà a les 17h, ja que en alguns cartells es va difondre aquesta hora
    Bona festa major!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: