Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní i la Confraria del Cava reafirmen la col·laboració

L’alcaldessa sadurninenca, Maria Rosell, i el president de la Confraria del Cava, Toni de la Rosa, han signat aquest matí el conveni .

L’acord consolida el compromís de treballar conjuntament en la dinamització i promoció del sector econòmic de les caves, a part de potenciar la rellevància del municipi com a referent en el sector. A part, el conveni també contempla la possibilitat de donar-se suport mutu en la difusió de les activitats que s’organitzen.

Precisament, l’esdeveniment més important que organitza la Confraria sadurninenca és la Setmana del Cava que, enguany ja té data: serà del 8 al 30 d’octubre i començarà amb l’acte de nomenament d’Ambaixadors del Cava

L’Ajuntament de Sant Sadurní subvencionarà la Confraria amb 5.000 euros per la Setmana del Cava. Per la seva banda, la Confraria donarà suport al Cavatast que enguany celebrarà la 20a edició durant el 7, 8 i 9 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: