Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les inscripcions per a la 3a Cronoescalada i la 5a Cursa de Sant Fèlix continuen obertes

Les dues competicions se celebren demà al centre de Vilafranca.

La tercera edició de la Cronoescalada a Santa Maria tindrà lloc demà dissabte a partir de les sis de la tarda. La sortida serà al començament de la plaça de Santa Maria i, tot seguit, els participants s’encararan als 116 graons per arribar al cim del campanar de la basílica. En acabar la prova, i per recuperar les forces, hi haurà una botifarrada per a tots els participants. Les inscripcions per a la Cronoescalada es tanquen aquesta tarda a les sis a la pàgina web de runedia, tot i que també es poden fer al local dels administradors demà al matí.

Pel que fa a la cursa de Sant Fèlix, les inscripcions en línia es tanquen aquest vespre a les vuit, encara que també es poden fer al local dels administradors.

Amb el mateix recorregut que la processó de Sant Fèlix del dia 30 d’agost, la cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits podran escollir entre el recorregut curt de dos quilòmetres o el llarg de quatre quilòmetres. Es tracta de fer el circuit una o dues vegades respectivament. En arribar, hi haurà botifarrada per a tots els participants.

La sortida de la cursa serà a les vuit del vespre, després de la Cronoescalada.

La inscripció costa 8 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: