Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa major de Sant Quintí dóna el tret de sortida als actes principals amb el correfoc

La festa s’allargarà fins al dimarts amb actes per a tots els públics.

El correfoc, organitzat pel Ball de Diables de Sant Quintí, comença a dos quarts d’onze de la nit a la carretera i donarà pas a la festa dels Diables, que tindrà lloc a la Pista del Jardí amb la participació de la Sidral Brass Band. Demà dissabte a partir de dos quarts de dues hi haurà el pregó de la festa major, que anirà a càrrec dels locutors de Ràdio Vilafranca Àlex Santamaria i Pep Vergés i Salvador Salrà, fundadors de l’emissora Ràdio Antena Penedès, que tenia la seva seu a Sant Quintí.

Un altre dels actes destacats és la cercavila, que començarà a les set de la tarda a l’Avinguda Montserrat i que comptarà amb la participació del Drac Quintifoc, el Ferafoc, el Ball de Diables, el Ball d’en Serrallonga, els Gegants i els Capgrossos, Bastoners, Panderetes, ball de gitanes i els Falcons de Vilafranca.

Diumenge hi haurà cercavila i matinades a partir de les vuit i, al migdia, les actuacions dels grups folklòrics. Tot plegat donarà pas al concert vermut amb Els Cosins del Sac, a dos quarts de dues a la Plaça del Sol. A la tarda, a les set, torna a haver-hi cercavila.

La festa s’allargarà fins al dimarts amb jocs infantils, festa jove, sardanes i el concert i ball de fi de festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: