Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca tanquen el juliol amb el pilar de sis carregat

Els Xicots de Vilafranca han tingut un cap de setmana de màxima intensitat amb tres actuacions importants que marquen un abans i un després aquesta temporada.

Ahir a la tarda van fer un pas més a Sant Vicenç dels Horts i van aconseguir carregar el pilar de sis.

La primera actuació, però, tenia lloc dissabte a les vivendes de la Colla Vella, on van completar el tres, el quatre de vuit, la torre de set i el pilar de cinc. Els de la camisa vermella van portar el mateix programa, amb un ordre diferent, ahir al migdia a la festa major de Salt, on actuaven amb els Marrecs de Salt, els Xerrics d’Olot i els Xics de Granollers. La diada va servir per continuar rodant el tres i el quatre de vuit i la torre de set, sempre amb la mirada posada en nous reptes, com explicava la cap de colla Aina Mallol.

El cap de setmana casteller acabava ahir a la tarda a Sant Vicenç dels Horts, on els vilafranquins actuaven amb els Castellers de Cornellà i la colla local. Després de descarregar el tres i el quatre de vuit i la torre de set, els vermells van plantar el pilar de sis, que va quedar en carregat. La propera cita dels Xicots serà Màrtirs Street, el dissabte 6 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: