Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La web dels polígons de l’Alt Penedès facilita informació del seu estat i disponibilitat

El Consell Comarcal ha presentat la primera part de la web dels polígons industrials, que ha de servir per facilitar de manera clara i actualitzada la disponibilitat d’espai industrial a l’Alt Penedès

La pàgina s’ha desenvolupat amb l’impuls del Consell Comarcal, des de la conselleria de Promoció Econòmica i amb el suport de la Diputació, seguint els neguits recollits en la taula de reindustrialització que aplega tant el sector públic com el privat.
La Consellera de Promoció Econòmica, Susana Mèrida, comentava que la pàgina vol facilitar la informació per tal que qualsevol inversor que es vulgui instal·lar a l’Alt Penedès ho tingui tot al seu abast.
En aquesta primera fase del projecte s’ha treballat en els sis municipis que tenen els polígons més grans, i que serien Sant Sadurní, els Monjos, Gelida, Olèrdola, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Cugat Sesgarrigues. Entre tots ells acollirien 16 dels aproximadament 105 polígons industrials que hi ha a l’Alt Penedès.
De cara a finals d’any la voluntat es haver completat la web amb la resta de municipis i polígons de la comarca. Destacar que Vilafranca ja recull aquesta informació en el seu web municipal, i que el que es farà és afegir-la també en aquesta segona fase de la pàgina dels polígons de l’Alt Penedès.
En la presentació que s’ha fet a la seu del Consell Comarcal hi eren representants dels ajuntaments de Gelida, Sant Llorenç i Sant Cugat que han manifestat el seu convenciment que serà una eina del tot positiva de cara a la dinamització comercial del territori.
Finalment el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, ha remarcat que cal ser conscients que tot i que sovint es parla de la importància de l’enoturisme i el sector del vi en l’economia de la comarca, el major pes en el PIB de l’Alt Penedès el té el sector industrial. Olivella ha explicat que hi ha més industria a l’Alt Penedès que no pas a les altres comarques penedesenques, i que es tracta d’un sector que ha patit molt i que s’ha de recuperar.
En aquest sentit ha posat èmfasi en l’eix que forma la N-340 i l’AP-7 de Sant Llorenç, passant per Gelida, Sant Sadurní, Vilafranca, Sant Cugat, La Granada i els Monjos, i que cal dinamitzar.
La web és també un directori de totes les empreses que hi ha als polígons de l’Alt Penedès, i serveix per explicar i mostrat les característiques de cada un dels polígons.
Tota la informació es pot consultar a www.poligonsaltpenedes.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: