Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV oferiran la retransmissió de Les Santes en directe

La diada castellera de la Festa Major de les Santes de Mataró es podrà seguir diumenge en directe a partir de les 12 a través de Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Les Santes representen una de les grans cites de la temporada castellera, amb l’actuació de la colla local, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa.

Entre les previsions de les colles per a aquesta diada, els Capgrossos podrien intentar la torre de 9 amb folre i manilles; els Castellers de Vilafranca volen assaltar el 3 de 9 amb folre i agulla inèdit aquesta temporada que sumarien a la torre de nou i al pilar de vuit emmanillats, i els Minyons també buscaran descarregar la torre, que per la seva festa major va quedar només en carregada.

La de les Santes és la primera de les sis diades castelleres que La Xarxa i TV3 coprodueixen aquesta temporada en una suma d’esforços per donar més visibilitat al fet casteller. Els encarregats de retransmetre la jornada serà l’equip format per Anna Vallhonesta, Biel Duran, Joan Beumala i Carles Cortés. Per ràdio, ho farà Pep Ribes amb els comentaris d’Ernest Gili.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: