Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès i l’Institut d’Estudis Penedesencs inauguren la seva nova seu

Òmnium Alt Penedès i l’Institut d’Estudis Penedesencs van inaugurar la seva nova seu divendres a la tarda.

La nova seu és un espai molt més ampli respecte els locals que feien servir fins ara ambdues entitats. El local està situat al carrer Banys número 11 de Vilafranca, on abans hi havia l’Oficina Local d’Habitatge. A partir d’ara, les dues entitats volen potenciar el treball en equip, a banda de millorar les zones de treball i d’atenció al públic.

A l’acte d’inauguració va assistir el president d’Òmnium Jordi Cuixart, que remarcava la voluntat de l’entitat d’arribar cada cop a més persones.

El nou local, a banda de ser un espai ampli amb diverses sales, compta amb una sala d’actes pròpia que rep el nom d’Espai Muriel Casals, en record a l’expresidenta d’Òmnium Cultural i exdiputada de Junts pel Sí que va morir el passat mes de febrer. En aquest espai, que tindrà aforament limitat, tant Òmnium com l’IEP hi faran xerrades, conferències, tallers i activitats diverses. El president d’Òmnium Alt Penedès Jordi Parellada destacava que la idea és que el nou espai els permeti fer més activitats obertes a tothom.

Per part de l’IEP, el seu president Albert Tubau expressava la satisfacció de poder estrenar un local de les característiques que té el de l’edifici del carrer Banys.

El local està cedit per l’ajuntament de Vilafranca segons els acords que manté des de fa temps amb les dues entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: