Dijous, 6 d'Octubre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eloi Biosca presenta “Per la corda fluixa. Respostes davant del repte de ser docent i LGBT”

Demà el vilafranquí Eloi Biosca presenta el llibre al Casal Popular.

Es tracta d’una investigació que ha fet durant aquests darrers quatre anys que ha estat de mitja jornada i gira al voltant de l’anàlisi del món interior del professorat dins l’entorn educatiu – professional, centrant-se especialment en els docents homosexuals, bisexuals i transsexuals. S’ha fet en base a 72 entrevistes personals.

Si bé és un àmbit molt específic, l’estudi permet projectar llum sobre el professorat en general en aspectes relacionats amb la manera com entén i viu la seva feina, mostrant abundants punts de contacte en relació a les pors, els anhels i les creences que es comparteixen.

La presentació del llibre de l’Eloi Biosca es farà demà a les set de la tarda al Casal Popular de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: