Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal celebra la seva trobada anual amb la gent gran

El Consell Comarcal celebra la seva trobada anual amb la gent gran

El 30 de juny es va celebrar al Pla la XVIII MostrActiva de la Gent Gran de l’Alt Penedès, que organitza anualment el Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal.

La celebració va començar amb una visita a la Mostra d’Activitats Lliures dels Casals de Gent Gran de l’Alt Penedès i l’exposició del 9è concurs de fotografia “Mirades des de l’Experiència”, instal·lades al Centre Cívic del Pla. En aquesta edició de la MostrActiva, hi van participar 27 casals i associacions de gent gran de l’Alt Penedès i s’hi van exposar més de 100 peces realitzades pels assistents als tallers de manualitats d’aquests casals i associacions.
Després de visitar les exposicions, els prop de 400 assistents es van traslladar a la pista esportiva del Pla, on es van fer públics els noms dels guanyadors del concurs de fotografia “Mirades des de l’Experiència”. Mario Ventosa, de Castellet i la Gornal es va endur el 1r premi; Maria Roig, de Pontons el segon, i Jordi Vilà, de Sant Sadurní el tercer.
Després es van lliurar els premis del 1r concurs literari “Lletres des de l’experiència”, que van guanyar Núria Albà, de Pacs, en la categoria de prosa, i Madrona Tutusaus, de Font-rubí, en la categoria de poesia.
Després van homenatjar les “Persones Grans amb Mèrit 2016”, un reconeixement creat pel Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès per distingir les persones grans de la comarca que tenen una especial trajectòria vital i una major participació en tasques de voluntariat social o cultural.
Rosa Queraltó, de l’Associació de Gent Gran i Pensionistes del Pla del Penedès; M. Neus Andreu, de l’Associació de Jubilats de Sant Sadurní–Espai Caixa, i M. del Carme Llurba, de l’Associació de Jubilats El Pilar de Vuit. Excepcionalment, enguany la Junta Permanent va voler distingir una 4a persona per rebre la distinció de “Persona Gran amb Mèrit”, Ricard Serra, de Sant Quintí de Mediona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: