Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes ha dedicat la seva festa a la gent del barri amb multitud d’activitats

La festa infantil i la festa de l’escuma de dissabte a la tarda van ser algunes de les més concorregudes.

El barri de Les Clotes iniciava la seva festa el divendres amb el pregó de Daniel Sancho París.  Sancho, que viu al barri des dels dos anys, va aprofitar el seu discurs per repassar elements històrics i l’evolució del moviment veïnal. Però també va llançar un parell de propostes, com aprofitar el pati de darrere L’Escorxador per a posar-hi els “cavallitos del Quique” o organitzar un esdeveniment relacionat amb la verema.

La festa de Les Clotes ha comptat, a més del pregó, amb multitud d’activitats per a tots els públics. La festa infantil i la festa de l’escuma de dissabte a la tarda van ser algunes de les més concorregudes.

El president de l’associació de veïns Patro Recober recorda que la festa coincideix amb grans esdeveniments arreu de la comarca i que per això els actes estan molt pensats per fer barri.

La festa del barri de Les Clotes va acabar amb les havaneres del grup Xaloc el diumenge al vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: