Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen intentar el 3de10fm a Vilanova

La colla vilafranquina actuarà aquest dissabte a la tarda a la Festa Major de Vilanova i, com ja van anunciar fa unes setmanes, provaran el 3de10fm.

En el cas d’aconseguir-ho, es convertiria en el 3de10fm més matiner de la història i permetria encarar l’agost amb nous reptes com el 4de10fm.

Per descarregar el 3de10fm a Vilanova, els Castellers de Vilafranca demanen la implicació de tots els penedesencs i simpatitzants, tant en l’assaig de divendres com en l’actuació de dissabte.

Segons el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Toni Bach, li tenen confiança al castell, ja que les proves que s’han fet fins ara són molt bones. De fet, els vilafranquins han col•locat dos cops el pis de quints del 3de10 i dos cops més el pis de sisens.

Els Castellers de Vilafranca arriben a la cita amb Vilanova en bona forma, ja que han aconseguit avançar les estrenes dels principals castells. Toni Bach recordava que els registres que porten fins ara són molt bons.

Conscients de la importància de l’assaig especial de demà, en acabar, la colla repartirà fideuà i cervesa per a tothom i se sortejaran diversos regals: 2 menús al restaurant Entrebrases, 1 Lot de Bombons de Mi&Cu Gourmet i una caixa de Vins de Foresta. A més a més, també es repartiran samarretes de la colla per a tots aquells qui vulguin venir a ajudar l’endemà a Vilanova. L’assaig començarà a les 21:30h a Cal Figarot i, un cop més, serà obert a tothom qui ho vulgui.

Cal recordar que els Castellers de Vilafranca pararan la seva activitat castellera durant 9 dies després de la diada a Vilanova, per tal de descansar i recuperar forces de cara a l’agost. Així doncs, la diada d’aquest dissabte a Vilanova ha d’esdevenir un punt àlgid en la temporada dels Verds.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: