Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca estrenen el Pilar de vuit amb folre i manilles a Tarragona

Els vilafranquins també van completar la tercera Torre de nou amb folre i manilles de la temporada

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la tarda al Pla de la Seu, davant de la catedral de Tarragona, en una diada de Gamma Extra en la qual els vilafranquins van descarregar-hi la tercera Torre de 9 amb folre i manilles i, a més a més, van estrenar-hi el pilar de 8 amb folre i manilles. Amb la intenció dels Verds de fer el 3de10fm a Vilanova el proper 30 de juliol, l’objectiu és clar: fer tants castells amb folre i manilles com sigui possible per anar practicant l’estructura. Els vilafranquins també van descarregar el 4de9f i el 3de9f, dos castells que repeteixen habitualment i que ja presenten certa seguretat d’execució.

La següent cita del juliol és dissabte que ve a Altafulla i diumenge a Torredembarra. s plantegen seguir consolidant els castells amb manilles i no descarten la possibilitat de portar a plaça el 3de9 amb folre i agulla. Els Castellers de Vilafranca també actuaran a Mataró el proper 24 de juliol.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: